Det var bättre förr helt enkelt.

Fördelarna med en lillebror brukades resoneras så här;
- Personlig butler
- Städhjälp
- Försökskanin

Någon speciellt bra städhjälp har han aldrig varit, dock har de resterande punkterna fungerat ypperligt. Tills senare dar.

Men vad hände med den tiden då jag kunde be min lillebror om något, och han gjorde det utan att blinka, kanske även med ett leende på läpparna? Då mitt ord var lag. Då det var jag som regerade. Vad hände egenligen? Nu går det ju knappt att muta honom längre. Min makt har gått förlorad. Det var bättre förr helt enkelt.




Nu bemöts jag mest med -Eh, tror inte det du. Vilket jag inte skulle ha några problem att byta ut mot  -Javisst, kära syster. Får det lov att vara något mer?

Ironi när den är som sämst.

Länge har jag gått runt och undrat när mitt hår ska äntligen ge med sig. När luggen slutar göra revolt och lägger sig som jag vill. När volymen är helt lagom. Jag trodde tiden var förbi med de perfekta hair days. Jag hade fel.

Imorse, nåja, drygt fem minuter sen, fick jag en chock när jag möttes av min reflektion i TVn, det var bara att springa till spegeln. Jag började peta på håret, för att se att det jag såg verkligen var sant. Tänkades att när som helst skulle det falla ihop, som en ballong när man släpper ut luften. Det gjorde det inte. Jag testade att hoppa, men håret var lika fint efter som före. Headbanga då? Nej, resultatet blev nästan bättre än innan, om möjligt. Där blev det konstaterat. Den är här nu!

Men plötsligt blev hallelujah sången avbruten. Vad tjänar en good hair day, nej, den bästa hair day till om jag är sängliggandes med den krångligaste förkylningen och feber?


Ironi, när den är som sämst.

Elin Kling, vem?

What makes Julie go GAH! this fall är utan tvekan denne stilikon.





Style by Mats-Mats, du ÄR fashion.

Fossil Fuel, MF

Kul för Julie att Pappa har köpt Ben & Jerry glass.
Tråkigt för Julie att hon antagligen kommer äta upp den fortare än Usain Bolt kan springa 100 meter.




 


Blogg

Måste man bo i Sthlm, vara blond & ha obegränsat med pengar för att lyckas som bloggerska? Eller är bra gener, ett mystiskt namn och ett modellkontrakt början på en framgångssaga?


Vad är egentligen att lyckas inom bloggens värld? Måste man tjäna 50 000 kr i månaden och ha det dryga antalet läsare per dag för att räknas som bloggerska?


Räcker inte en brunett med halvbra gener, som bor ute på vischan och har ett lite sådär lagom ovanligt namn till? En person som skriver vad, när och hur hon vill? Eller är jag helt ute och cyklar?



Förresten, mitt namn är Julie.


RSS 2.0